Balkan, Balkan! ESC Serbia u Lisabonu

ESC Serbia u Lisabonu: Druga proba Srbije (VIDEO)

Predstavnici Srbije na Pesmi Evrovizije u Lisabonu odradili su svoju drugu tehničku probu u Areni „Alitce”.

Sanja Ilić i „Balkanika” imali su na raspolaganju 20 minuta koje su iskoristili na najbolji način, izvodeći tri puta svoju koreografiju i pesmu Nova deca. Kao i na prethodnoj, vokalno su bili perfektni, a kreografski znatno uvežbaniji i sigurniji te su ostavili vrlo pozitivan utisak. Takođe je primetno i da su devojke bile drugačije kostimirane. Zapravo, stilski je sve to isto, ali su umesto haljina sa ukrasnim kanapima sada imale bledoroza suknje s crnim korsetima.

U ekskluzivnoj izjavi za naš sajt, Nevena i Danica su izrazile zadovoljstvo, a dobar nastup im je satisfakcija da do takmičarske večeri „budu najbolji”.

Pogledajte isečke današnjih događaja u Lisabonu, a nešto kasnije prenećemo vam i utiske novinara o „Balkanikinom” nastupu.

1 komentar

Ovde napišite svoj komentar
  • Nasima zelim sve najbolje u polufinalnom nastupu. Ali da li je neko iz njihovog tima video komentare na Wiwibloggs posle prve i druge probe Balkanike? Koreografija i scenski nastup komentatori izdvajaju kao faktor koji ce im umanjiti sanse da prodju u finale, sa nezadovoljavajucim uglovima kamere i generalno deluje da ih guta prostor velike scene u lisabonskoj Areni.
    Nadam se da neko u timu ozbiljno i pametno razmislja kako da se ovo ispravi na bolje. Jos jednom, sve najbolje na nastupu!