Gde su, šta rade?

Kristijan Kostov nastupio na izboru za „Mis sveta”. Anja Nisen traži pomoć

[dropcap]E[/dropcap]vrovizijske zvezde ne miruju. Trenicu slave za neke od njih nisu završeni nastupom na Evroviziji, a neke su se ipak suočile sa nesvakidašnjim problemima.

Šta je novo u životima i karijerama Kristijana Kostova, Anje Nisen i Erika Sadea, saznajte u nastavku.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Kristijan Kostov nastupio na izboru za „Mis sveta” 2017

Bugarski predstavnik i vicešampion Evrosonga u Kijevu Kristijan Kostov nastupio je 18. novembra u kineskom gradu Sanja na izboru za „Mis sveta” sa svojom novom pesmom You got me girl.

Ovim potezom, mladi pevač je doživeo još jedan značajan uspeh u karijeri. Svojim glasom i modernim izgledom se ni malo nije obrukao, šta više, iz dana u dan je sve bolji, a i poznatiji. Ovog puta je uspeo da se predstavi i još većem broju gledalaca, a uz to i svetskoj publici.

Na pomenutoj manifestaciji je učestvovalo 118 zemalja, a pobedu je odnela Manuši Čilar iz Indije, dok naša predstavnica Anđelija Rogić nije ušla u top 40 zemalja.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Anja Nisen traži pomoć

Ovogodišnja danska predstavnica Anja Nisen je nedavno objavila na svom Instagram profilu da ju je izvesna osoba Porše Adams opljačkala, tačnije „uzela” njenu muziku i predstavila kao svoju.

Ovo je prijava uobičajene krađe, a pevačica je izjavila:

Nepoznata žena je ukrala svu moju muziku. Tražim od svojih fanova da prijave ovu osobu. Porše Adams, ime lažne pevačice, čak je najavila turneju za 2018. godinu.

Vrhunac priče je da ova anonimna osoba ima čak 120.000 pratilaca na svom profilu, što je duplo više od Anjinog trenutnog broja. Slučaj je, koliko vidimo, rešen jer sporni profil više ne postoji.

[ads1]

Podsetimo se evrovizijskog nastupa Anje Nisen koja je nažalost preživela jedan veliki teret slave, ili je to ipak bio samo marketinški trik?

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Erik Sade najavio turneju

Popularni švedski izvođač Erik Sade najavio je turneju od 11 koncerata po Švedskoj koja počinje 22. februara i trajaće do 20. aprila.

Erik Sade je 2011. godine predstavio svoju zemlju na Pesmi Evrovizije, osvojivši 3. mesto izvođenjem pesme Popular. Od tada, pa do danas, ovaj pevač je izbacio mnogo pesama, a poradio je i na svom imidžu.

Novi singl ovog izvođača se zove Vill, a obrada je pesme Want u izvođenju Sabine Dumba možete čuti ispod.