Balkan, Balkan! Gde su, šta rade?

Kaliopi sprema koncert na Kolarcu. Jana Burčeska rodila devojčicu

[dropcap]P[/dropcap]osle dužeg vremena se u ovom potpuriju ponovo bavimo svim aktuelnostima koji su u vezi sa aktivnostima bivših evrovizijskih učesnika. Ovaj put se na meti nalaze izvođači sa područja Balkana.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Kaliopin akustični koncert na Kolarcu

Dvostruka makedonska predstavnica Kaliopi vraća se pred beogradsku publiku i to sa jednim dobrim razlogom – 25. novembra će održati akustični koncert u velikoj sali Kolarčeve zadužbine.

Beogradska publika će prvi put čuti njene hitove u akustičnoj izvedbi. Upravo je i to razlog zbog čega je i odabran Kolarac, jer je idealan za ovu vrstu koncerata. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički doživljaj.

Biće ovo idealna prilika za njene obožavaoce da čuju hitove Rođeni, Crno i belo, Kofer ljubavi, Vučica, Mrvica i druge u novom ruhu.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Novogodišnje tezge poznatih muških vokala

Bliži se doček Nove godine, a polako se širi lista onih koji ugovaraju tezge po gradskim trgovima za praznične dane. Među njima se nalaze i neki od bivših evrovizijskih učesnika.

Celu tu priču u vezi sa zvanično potvrđenim novogodišnjim koncertima vredi započeti sa Željkom Joksimovićem. Početkom oktobra je bio u žiži interesovanja zbog toga što su on i njegova supruga Jovana postali roditelji bliznakinja Ane i Srne, a sada je polako počeo da se vraća poslovnim obavezama. On će za predstojeće praznike pevati u Tivtu 1. januara.

[ads1]

Nastupe na crnogorskom primorju su ugovorili i Sergej Ćetković i Toni Cetinski. Obojica će u razmaku od dva dana pevati u Ćetkovićevoj rodnoj Podgorici. Toni će uvesti građane u 2018. godinu, dok će Sergej biti zadužen za dobar provod prvog dana nove godine.

Dobar i kvalitetan program od crnogorskih gradova je pripremio i Kotor. U ovom drevnom gradu će 31. decembar i 1. januar biti u ritmu alternativnog rok zvuka. Legendarni Rambo Amadeus će biti jedan od izvođača koji će nastupiti za samu najluđu noć.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Jana Burčeska rodila devojčicu Donu

Sećate li se legendarne scene sa poslednje Evrovizije u Kijevu kada je Makedonku Janu Burčesku u uživo prenosu zaprosio njen momak Aleksandar? E, pa oni su se posle takmičenja venčali u avgustu. Jana je i tokom trudnoće bila aktivna te je kao makedonski UNICEF ambasador učestvovala u novoj kampanji pod nazivom „Detinjstvo bez prepreka”.

Sada će Jana ostaviti sve svoje poslovne obaveze po strani jer će joj najbitnija stavka u životu biti nega i odgoj ćerke Done koju je na svet donela 11. oktobra.

Čestitamo!