Dečja Evrovizija 2017

Dečja Evrovizija: Predstavljen izgled pozornice

[dropcap]G[/dropcap]ruzijski javni medijski emiter GPB predstavio je dizajn bine i scenografiju 15. Dečje pesme Evrovizije.

Nešto manje od dva meseca ostalo je do dečjeg Evrosonga u Tbilisiju, pa i organizatori privode kraju pripreme. Nakon što je nedavno objavljeno ko su voditelji popularnog dečjeg evrovizijskog šoua, sada je predstavljen i izgled pozornice na kojoj će svoje umeće pokazati talenti iz 16 država učesnica.

Iako GPB nije objavio podatke o scenografiji, ko je dizajnirao, kakve su joj osnovne tehničke karakteristike i slično, iz priložene fotografije evidentno je da se scena podudara sa logotipom takmičenja i u skladu je sa sloganom Shine Bright.

Ove sedmice se u glavnom gradu Gruzije okupljaju delegacije zemalja učesnica, kako bi dobile više informacija o onome što ih očekuje u nedelji uoči „velikog finala” 26. novembra.

[ads1]

Takmičenje će se održati u Olimpijskoj palati, a u uživo programu, u nedeljnom popodnevnom terminu, gledaoci će se upoznati s talentima iz Albanije, Australije, Belorusije, Gruzije, Holandije, Irske, Italije, Jermenije, Kipra, Makedonije, Malte, Poljske, Portugalije, Rusije, Srbije i Ukrajine.

Više fotografija scenografije pogledajte u foto-galeriji na zvaničnom sajtu Junioreurovision.tv >>

Oznake