Balkan, Balkan! Gde su, šta rade?

Tijana ima izdavača za svoj prvi album. Ludo leto Željka Joksimovića

[dropcap]B[/dropcap]ivši evrovizijski učesnici su ovog leta bili zaista vredni. Neki su imali hitove, neki su snimali spotove, neki su uplovili u bračnu luku, neki zasnivaju porodice, a neki su našli izdavače za svoje nove albume. U tom domenu su prednjačili izvođači iz Srbije i Bosne i Hercegovine koji se nalaze u središtu pažnje ovog „evrovizijskog potpurija”.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Tijana Bogićević našla izdavača za svoj prvi album

Tijana Bogićević se nije mnogo razočarala zbog neprolaska u finale Evrovizije u Kijevu, te se posle učešća posvetila bitnom planu koji je zbog učešća na Evroviziji malo zapostavila, a to je priprema za izlazak svog debitantskog albuma.

Nedavno je izbacila singl Ti imaš pravo kojim najavljuje svoje predstojeće studijsko izdanje, a da se redakciji pesma dopala, govori i činjenica da je našla svoje mesto u rubrici „Vaučeri za leto”. Ono što do sad nije pisano o njoj i što je dovodi u ovaj potpuri su činjenice da će spomenuta pesma uskoro dobiti i svoj pravi video-spot koji je sniman u Americi. Isto tako je bitna i informacija da je izdavanje svog albuma prvenca odlučila da poveri relativno novoj diskografskoj kući „Magic Records”.

[ads1]

Za one koji vrlo malo znaju o radu te kuće, kao prvu najbitniju činjenicu vredi spomenuti da je jedan od suvlasnika firma „Maxim Media d.o.o.” iza koje u vlasništvu stoje slušane radio-stanice TDI, JAT, Hit FM i Karolina; isto tako su i vlasnici radio-televizije Studio B. Druga najbitnija činjenica je da za „Magic Records” svoje pesme snimaju i nekadašnja evrovizijska učesnica Nevena Božović, zatim Lena Kovačević, Aleksa Jelić, grupa „Zana” i talentovana i relativno nova lica na našoj muzičkoj sceni: Nenad Marković Mare, Nikola Nemešević Nemeš i Nikola Nikolić Džoni.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Nevena Božović snima novi spot

Hteli to ili ne, spomenuta Nevena Božović uvek završi u ovoj rubrici. A za to uvek ima i povoda. Ranije smo pisali o njenom uspehu na „Slavjanskom bazaru”, kao i o tome da je njena pesma Jasno mi je postala jedan od najslušanijih domaćih muzičkih hitova u proteklom periodu te dobila i svoje mesto na godišnjem takmičenju pesama OGAE Song Contest. A sada je odlučila da za spomenutu pesmu uradi i pravi video-spot.

Iako smo od nje navikli na imidž fine i smerne devojke, sudeći po slikama na Instagram profilu, odlučila je da se u ovom spotu prikaže publici u nešto smelijem izdanju. Tako je viđamo sa crnom paž perikom, upadljivo našminkanu i izazovno odevenu, toliko da je čak istakla i pokazala svoje duge noge.

Nema sumnje da će u ovakvom izdanju privući pažnju muške publike.

[tabs type=”horizontal”] [tabs_head] [tab_title] Foto 1 [/tab_title] [tab_title] Foto 2 [/tab_title] [/tabs_head] [tab]

[/tab] [tab]

#work

Објава коју дели N E V E N A (@nevenabozovicofficial) дана

[/tab] [/tabs] [divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

I Sara Jo ima uspeh

I Nevenina bivša evrovizijska koleginica iz grupe „Moje 3”, atraktivna Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo, ima isto tako uspeh kojim bi mogla ovog leta da se ponosi. Izbacila je dve pesme koje su predstavljene u rubrici „Vaučeri za leto”, ali je do publike najviše doprla prva pesma Nemam vremena za to koja je zabeležila preko tri miliona pregleda na Jutjubu. Sara nije propustila da se svojim pratiocima na Fejsbuku pohvali tim uspehom koji je još jedan dokaz da kvalitet ispliva na svoju površinu.

Vredi spomenuti i da je ovom pesmom započela saradnju sa nezavisnom diskografskom kućom „Lampshade Media” koja će se, nadamo se, nastaviti i u budućnosti.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Ludo leto Željka Joksimovića

Voditeljski par Evrosonga u Beogradu, Jovana i Željko Joksimović, u oktobru će postati roditelji blizanaca, a kako bi se što bolje pripremili za nastupajuće događaje u njihovim karijerama i životima, mesec dana su proveli u Grčkoj sa sinom Kostom. Osim što se odmarao u Atini, Joksimović je i radio tokom ovog odmora, ali se posle svakog nastupa stalno vraćao u Atinu, kako bi svojoj porodici pravio društvo.

Po povratku iz Grčke je dao intervju za naše medije u kojem je otkrio da su saznali pol blizanaca, ali da ne žele da otkrivaju, da ne bi širili priču o tome. Dodao je da se svi osećaju fenomenalno zbog njihovog dolaska, uzbuđeni su i srećni.

Podsetimo, pored toga što ima sina Kostu iz sadašnjeg braka, iz prošlog braka ima i ćerku Minu koja ima 22 godine.

[ads1]

Leto je bilo u znaku njegovog aktuelnog singla Milimetar koji je na Jutjubu zabeležio preko pet miliona pregleda. Otkrio je da je zadovoljan uspehom koji je pesma ostvarila za vrlo kratko vreme, te za septembar najavljuje još novih pesama koje će se razlikovati od svega onog što je ranije snimao. Takođe, planira i izlazak albuma „The Best Of” sa obradama svojih starih pesama na grčkom jeziku.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Džala Brat se oženio

Jedan od članova bh. evrovizijskog tima iz 2016, popularni sarajevski reper Jasmin Fazlić, poznatiji pod scenskim imenom Džala Brat, svoju sedmogodišnju ljubav sa Almom Ikanović krunisao je brakom. Veliko svadbeno veselje je upriličeno u jednom uglednom hotelu na Ilidži, a za kuma je, očekivano, izabrao svog saradnika Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli (Buba Koreli).

❤️ @jalabrat @alma_ikanovic @jasmina_djuderija

Објава коју дели Buba Corelli (@bubacorelli1) дана

Evrovizijske ljubitelje će zainteresovati činjenica da su se među zvanicama na svadbi našli i Dalal Mithat Talakić i Fuad Backović Deen sa kojima je delio evrovizijsku scenu u Stokholmu.

#special_night #wedding #love #sunkissed #tomuch ❤ @dalalmidhat

Објава коју дели Fuad Backović DEEN (@deenvoice) дана

A na listi zvanica su se našli i još jedan nekadašnji evrovizijski učesnik Milan Stanković, kao i popularna pop-folk pevačica Maja Berović, sa kojima je poslovno sarađivao.

Želimo mladencima puno sreće u nastavku zajedničkog života, a Džali želimo da i dalje nastavlja da niže hitove koji će biti nezaobilazan deo svake žurke, bilo one kućne ili klupske.