Balkan, Balkan! Evrovizija 2017

Tijana peva „In too deep” u Kijevu. Poslušajte delić pesme (AUDIO)

[dropcap]T[/dropcap]ijana Bogićević, predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije, pevaće pesmu In too deep, objavila je Radio-televizija Srbije.

Publici i fanovima Evrosonga tim RTS-a je priuštio i kratki teaser, odn. instrumentalni segment evrovizijske kompozicije, na osnovu kojeg se može zaključiti da je reč o modernoj pop pesmi s diskretnim primesama etno-zvuka.

Podsetimo, autori ovogodišnje srpske pesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači SYMPHONIX INTERNATIONAL: Borislav Milanov, Bo Pešon, Johan Alkenas i Liza An-Mari Linder.

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju s Končitom Vurst i pesmom Rise like a Phoenix. Autorski su tim numere If love was a crime, s kojom je Bugarska prošle godine osvojila 4. mesto!

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Ledžend, Kajli Minog, Lejdi Gaga, grupe „Jonas Brothers” i „Tokio Hotel”, zatim Meri Džej Blajdž, Armin Van Buren, Končita Vurst, „Jamiroquai” i drugi.

httpv://youtu.be/uFCiuY9HkgA

Oznake

4 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Zvuci zanimljivo 🙂 ,iako volim kako Tijana peva izuzetno postujem njen rad sto je drugacija,posebna itd opet me iznenadjuje da cim je deo pesme objavljen Srbija sa 14. mesta skoci evo vec sada i na 6. mesto po skoro svim kladionicama. Ovo deluje obecavajuce.

  • Teško nešto reći, nakon ovog delića (verovatno bridge). Očigledno su ciljali na neki epic sound.

    No … ne sumnjam u Tijanin vokal. Svakako se nećemo obrukati.

  • Vau! Znači naježio sam se! Što dobro zvuči. Nadam se da je i cela pesma Vau!