Balkan, Balkan! Evrovizija 2016

Deen i Dalal Mithat-Talakić putuju u Stokholm

[dropcap]R[/dropcap]adio-televizija Bosne i Hercegovine objavila je večeras na pres-konferenciji da će na Evrosongu 2016. godine Bosnu i Hercegovinu predstavljati Dalal Mithat-Talakić i Fuad Backović Deen. Na sceni će im se pridružiti violončelistkinja Ana Rucner.

Bosanskohercegovačke muzičke zvezde zahvalile su se na poverenju i poručili da će pokušati da na najbolji način predstave BiH.

Deen, kojem je ovo drugi put da predstavlja BiH, izjavio je da će dati maksimum te da se nada da će Bosanci i Hercegovci biti ponosni. Mithat-Talakić je istakla da je ovo ostvarenje njenog sna.

„Definitivno je ovo velika čast i iskoristićemo ta tri minuta kako najbolje znamo”, izjavila je Mithat-Talakić.

Njihova pesma biće predstavljena u specijalnom TV šouu u februaru, a o detaljima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

[box type=”shadow” ]Član redakcije našeg sajta prisustvovao je konferenciji za medije te opširniji izveštaj čitaoci mogu da očekuju uskoro. Zahvaljujemo se na strpljenju.[/box] [button color=”white” size=”small” link=”http://www.bhrt.ba/kultura/muzika/dalal-midhat-talakic-i-fuad-backovic-deen-predstavljaju-bih-na-eurosongu/” target=”blank” ]Izvor: BHRT.ba[/button]