Balkan, Balkan! Evrovizija 2015

Predstavljen spot za pesmu „Beauty never lies“

[dropcap]P[/dropcap]romotivni video-spot za srpsku evrovizijsku pesmu Beauty never lies predstavljen je na zvaničnom Jutjub kanalu Pesme Evrovizije.

Spot je urađen za englesku verziju pesme, a kako je potvrdio zvanični evrovizijski sajt Eurovision.tv Bojana prvi put Srbiju predstaviti pesmom na engleskom jeziku.

„Smatram da je pevanje pesme na engleskom jeziku ove godine odlična vest, jer će ceo svet moći da je razume. Molitva je 2007. izvedena na srpskom jeziku, ali se od tada mnogo toga promenilo. Sada je vreme za pesmu na engleskom jeziku. Tekst je fantastičan, a Bojani to svakako pristaje“, poručuje Vladimir Graić, kompozitor srpske pesme na Evrosongu.

„Srećna sam što ću ove godine Srbiju predstavljati na engleskom jeziku. Sada mi preostaje da dam svoj maksimum i celom svetu dočaram snažnu poruku koju ovom pesmom želimo da pošaljemo“, kaže Bojana Stamenov, i dodaje: „Vreme je da sa mnom glasno kažete sebi i drugima da ste lepi, da ste drugačiji, da ste tu!“

Srpski evrovizijski tim i udruženja evrovizijskih obožavalaca OGAE Srbija pružili su šansu svim zainteresovanim da budu deo promotivnog spota. Velikim zalaganjem svih aktera u ovoj akciji napravljen je u kratkom periodu video-spot koji sadrži delove amaterskih video-snimaka učesnika koji su svoje zapise slali na imejl adresu evrovizijskog tima. Akcenat je bio na video-snimku, tako da nije bilo važno da li je neko dobar pevač ili ne.

Između ostalih, u spotu se pojaljuju i Marija Šerifović i Nina Radojičić, naše evrovizijske predstavnice 2007. i 2011, kao i sam tekstopisac engleske verzije Čarli Mejson, inače jedan od autora teksta aktuelne evrovizijske pobedničke kompozicije Rise like a Phoenix.

Podsećamo, Bojana Stamenov će nastupiti u I polufinalu 19. maja.

Oznake

4 komentara

Ovde napišite svoj komentar
  • Jao majko mila, šta je ovo?Bojana se pojavljuje na 2 sekunde na početku i 2 na kraju! Pod hitno menjati i spot i ENGLESKU VERZIJU. Ljudima se sviđa srpski jezik. Pogledajte ostale spotove,ovo smo svi mogli i kod kuće da napravimo…Od onako dobrog nastupa na Beosongu sada se sramotimo. ..

  • Uzas..ocekivao sam vise…upropastise pesmu….a vidim i po komentarima na YT niko bas nije odusevljen….pod hitno da se nesto menja…ako jos moze!!!!

  • Majko rodjena sta je ovo? Spot je katastrofalan. Unistice pesmu, totalno…. Kao da su se trudili da sto gore prodjemo…..

  • Ja kad nemam para za pravu stvar ne komplikujem, nego pojednostavljujem… Toliko o videu…