Balkan, Balkan! Evrovizija 2015

Vladimir Graić u potrazi za mladim talentima

[dropcap]K[/dropcap]ompozitor Vladimir Graić krenuo je u potragu za talentovanim ljudima koji su spremni da budu predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2015. Audicije za jednog od kandidata održaće se u Nišu, Zaječaru, Kragujevcu, Užicu, Novom Sadu i Beogradu, a rok za prijavljivanje je 10. novembar.

Izvođači pesama čiji će kompozitor biti Vladimir Graić još uvek nisu poznati, ali se na odabiru kandidata užurbano radi. Kako je ranije saopšteno, dva izvođača biće afirmisani pevači, ali će šansu u finalnoj večeri izbora predstavnika Srbije dobiti i jedan neafirmisani talentovani izvođač.

U prvoj fazi, svi zainteresovani kandidati koji su državljani Republike Srbije i nisu mlađi od 16 godina, treba da pošalju svoje podatke i video-snimak interpretacije domaće pop/rok pesme, u trajanju do 1 minuta na imejl adresu: evrovizija@vladimirgraic.com.

Prijave traju od danas do 10. novembra. Posle toga slede i audicije, koje će biti održane u šest gradova Srbije. Gradovi održavanja audicija su: Niš, Zaječar, Kragujevac, Užice, Novi Sad i Beograd, a datumi, termini i lokacija svake audicije biće objavljeni naknadno.

Velika šansa pružena je talentovanim ljudima širom Srbije, a jedan od njih će se rame uz rame takmičiti sa dve afirmisane zvezde u finalnoj emisiji u februaru 2015. godine, uživo na RTS-u.

Odluku o tome ko će Srbiju predstavljati na Evrosongu 2015. godine doneće gledaoci svojim glasovima.

Način prijave

Audicije za jednog od kandidata održaće se u sledećim gradovima: Niš, Zaječar, Kragujevac, Užice, Novi Sad i Beograd. Datumi, termini i lokacija svake audicije biće objavljeni naknadno.

Važno je napomenuti da svaka prijava mora da sadrži osnovne podatke kandidata:

  • grad za koji se kandidat prijavljuje na audiciju;
  • ime i prezime kandidata;
  • datum, mesto i godina rođenja kandidata;
  • kontakt telefon;
  • imejl adresa.

Pored osnovnih podataka, kandidat je obavezan da u prijavi naznači samo jedan od šest navedenih gradova za koji se prijavljuje na audiciju.

Oznake

2 komentara

Zabranjene su psovke, uvrede i provokacije!
  • Naravno,isto kao Nina Radojcic :D, iskreno ja bih se prijavio ali nemam vremena zbog obaveza tj. zbog skole posto mi je ovo zavrsna godina,ali ko sve ide na evroviziju ja bih tamo razvalio 😀 ahaha,za koju godinu se prijavljujem verovatno ako budu ti konkursi opet odnosno audicije.

  • i da kao uvijek taj mladi i neafirmisani pjevac ce pobjediti i otic na esc !