AKTUELNO
Foto: RTS

Jana i Irina brane boje Srbije u Tbilisiju!

Odlučeno je! Predstavnice naše male zemlje u gruzijskoj prestonici biće Jana Paunović i Irina Brodić. Dečja pesma Evrovizije će ove godine biti održana 26. novembra, a Jana i Irina će nastupiti sa pesmom pod nazivom Ceo svet je naš, koju su radili Ognjen Cvekić, Lejla Hot, Jana Paunović i Irina Brodić.

U najuži krug RTS-ovog takmičenja „Dečja pesma za Evropu” ušle su tri kompozicije. Pred žirijem i publikom nastupile su Jana Paunović i Irina Brodić sa pesmom Ceo svet je naš, potom Darija Vračević sa pesmom Ove zvezde smo ti i ja, i na posletku Irina Arsenijević sa pesmom Šta je svet bez ljubavi.

Foto: RTS

U profesionalnom žiriju sedeli su sledeći članovi:

  • Vojkan Borisavljević, aranžer i dirigent;
  • Nevena Božović, pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2013, kao i na Dečjoj pesmi Evrovizije 2007;
  • Ljiljana Ranđelović, dirigent hora „Kolibri”;
  • Čeda Hodžić, muzički urednik RTS-a;
  • Zoran Kiki Lesendrić, pevač.

Isključivo profesionalni žiri je bio taj koji je svojim glasovima odabrao pobedničku numeru. Najviše poena osvojio je duo, kojeg čine Jana Paunović i Irina Brodić.

Kako su zvučale takmičarske pesme i kako je izgledao celokupan nacionalni izbor možete pogledati 30. septembra u 12.30 časova na prvom programu RTS-a.

Izvor: RTS

Pogledajte i:

Poslušajte hit „Kad voliš” u izvođenju Tošeta Proeskog

Izdavačka kuća „Mascom” s ponosom predstavlja jedinstveni demo-snimak pesme Kad voliš iz 2002. godine u …