Balkan, Balkan! Dečja Evrovizija 2017

Jana i Irina brane boje Srbije u Tbilisiju!

[dropcap]O[/dropcap]dlučeno je! Predstavnice naše male zemlje u gruzijskoj prestonici biće Jana Paunović i Irina Brodić. Dečja pesma Evrovizije će ove godine biti održana 26. novembra, a Jana i Irina će nastupiti sa pesmom pod nazivom Ceo svet je naš, koju su radili Ognjen Cvekić, Lejla Hot, Jana Paunović i Irina Brodić.

[ads1]

U najuži krug RTS-ovog takmičenja „Dečja pesma za Evropu” ušle su tri kompozicije. Pred žirijem i publikom nastupile su Jana Paunović i Irina Brodić sa pesmom Ceo svet je naš, potom Darija Vračević sa pesmom Ove zvezde smo ti i ja, i na posletku Irina Arsenijević sa pesmom Šta je svet bez ljubavi.

Foto: RTS

U profesionalnom žiriju sedeli su sledeći članovi:

  • Vojkan Borisavljević, aranžer i dirigent;
  • Nevena Božović, pevačica i nekadašnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2013, kao i na Dečjoj pesmi Evrovizije 2007;
  • Ljiljana Ranđelović, dirigent hora „Kolibri”;
  • Čeda Hodžić, muzički urednik RTS-a;
  • Zoran Kiki Lesendrić, pevač.
[ads1]

Isključivo profesionalni žiri je bio taj koji je svojim glasovima odabrao pobedničku numeru. Najviše poena osvojio je duo, kojeg čine Jana Paunović i Irina Brodić.

Kako su zvučale takmičarske pesme i kako je izgledao celokupan nacionalni izbor možete pogledati 30. septembra u 12.30 časova na prvom programu RTS-a.

[button color=”red” size=”small” link=”http://www.rts.rs/page/rts/ci/pesma+evrovizije/junior/story/2715/decja-pesma-evrovizije-2017/2886892/srbija-dobila-predstavnika-na-takmicenju-za-decju-pesmu-evrovizije.html” icon=”” target=”true”]Izvor: RTS[/button]
Oznake