Balkan, Balkan! Evrovizija 2017

ESC + RPDR Viewing PARTY u Beogradu

[dropcap]B[/dropcap]eograd i Kulturni centar Grad domaćini su „glasnog i strasnog” praćenja finalne večeri 62. izdanja Pesme Evrovizije!

Od marta ove godine, u KC Gradu kolektivno se gleda famozni šou RuPaul’s Drag Race uz nastupe lokalnih „dreg” kraljica. U subotu, 13. maja, finale je još jednog „šljokičavog televizijskog spektakla”, te je odlučeno da se napravi poseban ESC + RPDR Viewing Party.

Veče počinje u 19 h, kada će se uz, za tu priliku posebno pripremljen koktel Pink Lemonade, gledati bonus delovi prethodne epizode i nova, emitovana samo nekoliko sati pre toga.

Od 21 h će se glasno i strasno pratiti predstavnici evropskih zemalja, njihove pop uzdanice, vrtoglave koreografije, drečavi kostimi i sve ostalo što podrazumeva Evrovizija. U prostoru kapaciteta nekoliko stotina ljudi, finale će se pratiti na dve projekcije.

Do kraja glasanja ulaz će biti besplatan, nakon čega se ulazi u noćni deo programa, za koji cena ulaznice iznosi 300 dinara.

RPDR Serbia DJs (Alek Bošković i Vojkan Bećir) puštaće od ponoći najveće evrovizijske hitove u kombinaciji sa aktuelnim pesmama današnjih top-lista, ali i pesme takmičara koji su prošli kroz RuPaul’s Drag Race. Besramna guilty pleasure kolekcija biće posebno začinjena lipsync izvedbama hitova koje ste mislili da nikada nećete čuti u klubu, jer domaćice večeri su i performerke iz kolektiva „Wyrd Sisters”.

Kulturni centar GRAD nalazi se u beogradskoj Savamali, Braće Krsmanović 4, a više informacija možete saznati na:

Video-podršku ovom događaju uputio je ovogodišnji predstavnik Švedske Robin Bengtson.

Oznake