Balkan, Balkan! Evrovizija 2017

ESC Serbia u Kijevu: Novinari o Tijaninom drugom nastupu (VIDEO)

[dropcap]T[/dropcap]ijana Bogićević je održala svoju drugu tehničku probu u petak 5. maja. Ovog puta ona i plesač Boris nastupili su u scenskoj odeći, a prateći vokali su skriveni…

Podsetimo, glavni motiv koji se pojavljuje na LED ekranima je voda, a u njoj dvoje ljudi koji su u vrtlogu ljubavi. Naša predstavnica je na početku sama na sceni, dok joj se u instrumentalnom delu pesme pridružuje igrač koji se sa video-zida plesom prebacuje na binu. Boris Vidaković oko naše predstavnice koreografijom pravi vrtlog koji preti da ih oboje uvuče, ali ga Tijana na kraju pesme spašava.

Naša ekipa ponovo je anketirala je nekoliko kolega u pres-centru, u nameri da sazna njihove utiske o viđenom. Gotovo većina je saglasna u jednom – haljina koju nosi Tijana je loša i scenska garderoba zasenjuje ceo nastup, zbog čega našu zemlju ne vide kao izvesnog finalistu.

Takođe, ono što se ne čuje u donjem videu-zapisu jesu i komentari da bi plesač Boris, ako već „izranja” iz dubine i pojavljuje se na sceni, možda trebalo da bude mokar, u vlažnoj garderobi, ne bi li se jače dočarao ceo smisao ipak dobro osmišljenog nastupa koji ostavlja efektan utisak u TV prenosu.

Pogledajte njihove reakcije.

Oznake