Evrovizija 2017

ESC Serbia u Kijevu: Šetnja Evrovizijskim selom (VIDEO)

[dropcap]E[/dropcap]vrovizijsko žarište na otvorenom, tzv. Evrovizijsko selo, zvanično je otvoreno u četvrtak 4. maja i biće dostupno posetiocima do 14. maja u vremenskom intervalu između 12.00 i 22.00.

Evrovizijsko selo je postavljeno i organizovano u glavnoj kijevskoj ulici Hreščatik, dugoj oko 1,3 km, a svečanom otvaranju prisustvovali su gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko i izvršni supervizor Pesme Evrovizije Jon Ola Sand.

Svi zainteresovani građani i gosti mogu da posete Evrovizijsko selo i dožive atmosferu Evrosonga na otvorenom, ako nisu bili u prilici da kupe kartu za glavne događaje u Međunarodnom izložbenom centru. Brojni sadržaji su tu upriličeni: od prodajnih i reklamnih štandova, do zabave za decu i odrasle, i sve to podržano muzičkim dešavanjima.

U Evrovizijskom selu je postavljena i velika bina na kojoj će se narednih dana održavati razni koncerti te nastupiti neki od ranijih i sadašnjih evrovizijskih predstavnika.

Naš saradnik Aleksandar Ristić prošetao je ulicom Hreščatik i s lica mesta zabeležio vrlo zanimljive kadrove i zapažanja, koja možete pogledati u našem novom videu.