AKTUELNO

ESC Serbia u Kijevu: Intervju s Tijanom (VIDEO)

Predstavnica Srbije Tijana Bogićević imala je priliku da prvi put oseti atmosferu na sceni i nagovesti kakav nas nastup očekuje sledećeg četvrtka u direktnom prenosu na RTS-u. Tom prilikom, ona je dala i ekskluzivni intervju za naš sajt te otkrila svoje utiske o tehničkoj probi.

Probu je uspešno odradila. Vokalno je zvučala odlično, kao i prateći vokali, plesač je bio sjajan, koreografija vrlo neobična. Projekcije na LED ekranu dočaravaju vodu, mehuriće, a plesač Boris kao da se u njima „guši” i na momente izgleda kao Leonardo di Kaprio u „Titaniku” (blue whirlpool). 🙂 Posebno je zanimljivo to što je Tijana prvih 20 sekundi u mraku.

Tijana je nosila krem široke pantalone i krem bluzu na bretele, ali, kako je kasnije otkrila u intervjuu, to izvesno nije scenska garderoba.

Jedina mana prve probe bila je njena „igra s kamerom”, koja je uspela u 4. pokušaju.

Tijana Bogićević: Evrovizija je poseban „režim”

Nakon pregledanja snimka, održana je i prva „manja” konferencija za medije, a ESC Serbia je dobila i ekskluzivni intervju s našom predstavnicom, u kojem je Bogićevićeva podelila s nama prve utiske o bini, scenografiji te generalno scenskom nastupu.

Opširnije pogledajte u video-snimku.

Ekipa našeg sajta pripremila je i malo iznenađenje za našu predstavnicu – dobila je na dar suvenir sa logotipom našeg sajta. 🙂

Pogledajte i:

Irina i Jana put Tbilisija 18. novembra

U Galeriji Radio-televiziji Srbije organizovan je ispraćaj predstavnica Srbije na predstojećem, 15. takmičenju Dečja pesma …