Balkan, Balkan! Evrovizija 2017

Poslušajte r’n’b verziju numere „In too deep”

[dropcap]R[/dropcap]adio-televizija Srbije i Tijana Bogićević, ovogodišnja predstavnica naše zemlje, objavili su novu verziju evrovizijske numere In too deep uoči predevrovizijske turneje.

Tijana Bogićević i njen tim pripremili su novu, r’n’b verziju takmičarske pesme za Kijev, sa specijalnim gostom – Markom Robertsonom, poznatijim kao Sing-Sing. Američki pevač i ujedno suprug naše predstavnice član je benda „King of Hearts” iz Sjedinjenih Američkih Država.

Gitaru su svirali Sing-Sing i Dušan Alagić, klavir i aranžman takođe Sing-Sing, a za miks i zvuk je bio zadužen Dušan Alagić.

Oznake

7 komentara

Ovde napišite svoj komentar
 • Profesionalna promotivna kampanja podrazuveva mnogo više, od dva nastupa.

  Šta je sa internet kampanjom? Verzijama na drugim jezicima? Foto editorijalima? Ništa od toga. Koliko puta ste samo vi koristili tu crno-belu fotografiju (gde uopšte ne liči na sebe), jer RTS nije napravio nove?

  Druge zemlje koriste internet, kao najuticajniji mediji, za promociju. Sprovode raznorazne akcije, koje uključuju fanove. Šta mi radimo?

  Prošle godine pesma nije zaživela u narodu. Ove godine je to još mnogo gore. Ja sam pesmu video svega dva puta na RTSu.

  Sve to je mnogo bitnije, od nastupa u Amsterdamu, Rigi, Londonu, Moskvi, Atini ili Tel Avivu, gde se održavaju takozvani pre-Eurovision Parties. Te nastupe vidi svega nekolicina ljudi, koja je na licu mesta (televizija, koliko znam, ne snima te događaje), i od toga ostaje samo jedan članak, na sajtovima, gde se mnogi izvođači i ne spominju.

  Rezime – RTS se ne trudi dovoljno oko promocije naše pesme i našeg tima!

 • Jel se onda ostaje pri staroj verziji ili će doći do nekih izmena u pesmi?

 • Nasa pesma ce biti promovisina na evrovizijskom koncertu u Amsterdamu

 • Fino, fino … izvanredni vokali ;).

  … šteta, što se RTS ne trudi, oko promocije naše pesme i našeg tima. I prošle godine se nisu nešto preterano angažovali, ali ove godine je zaista tužno.