Iz mog ugla 2017

Uskoro! Sedma sezona rubrike „Iz mog ugla”

[dropcap]R[/dropcap]edakcija sajta ESC Serbia | Evrovizija.rs će sedmi put zaredom organizovati druženje sa svojim starim i novim čitaocima na specifičan i jedinstven način. Kroz tradicionalnu, omiljenu, najčitaniju i najkomentarisaniju rubriku „Iz mog ugla” i ove sezone izabraćemo sopstvenog favorita te omiljenu pesmu 62. izdanja za najbolju pesmu Evrope.

Sezona nacionalnih izbora je i zvanično okončana. Svih 43 učesnika kijevskog Evrosonga je poznato, ali nedostaje samo jedna pesma – iz Jermenije. Njihov nacionalni emiter ranije je izvestio da imaju pesmu – Fly with me će pevati Arcvik – ali će premijera biti upriličena tek u subotu, 18. marta.

Naša rubrika će trajati punih 45 dana. Startujemo već u petak, 17. marta, a završni tekst – Rezime – u kojem ćemo i zvanično proglasiti pobednika te napraviti analizu i rang-listu, objavićemo u nedelju 30. aprila.

Kao i do sada, svi posetioci našeg sajta moći će da otvoreno komentarišu ovogodišnje pesme, da daju svoj sud o njima i naravno da ocenjuju školski, ocenama od 1 do 5. I članovi naše redakcije činiće to isto, pa će prosečna ocena čitalaca i prosečna ocena našeg tima dati konačnu ocenu svake pesme.

Naravno, ne treba da spominjemo da bilo kakve prozivke i uvrede na račun tuđeg mišljenja ili izgleda izvođača, kao i ružne reči na nacionalnoj, verskoj, polnoj ili seksualnoj osnovi – ovde neće biti tolerisane i takvom čitaocu biće zabranjen pristup komentarisanju. Takođe, nastojaćemo i da sprečimo bilo kakve zloupotrebe, prijave iste osobe s više različitih imejl adresa, budući da nam nova platforma DISQUS omogućava uvid u to.

Dakle, fer i poštena igra te dobra zabava! To je ono što svi očekujemo.

Kao i prethodnih godina, očekujemo lepo druženje kroz tri ključne reči naše rubrike: zabava, informacija i edukacija. Naravno, ovom prilikom nećemo otkriti ništa o samom konceptu, ali smo uvereni da ćemo i ovaj put ispuniti vaša očekivanja. Za sada, tu je samo naslovna ilustracija, tek da malo zaintrigira.

Do početka rubrike, čitajte nas. Čekamo vas u petak, 17. marta! 😉

2 komentara

Ovde napišite svoj komentar
  • Vi tačno znate kako svaki put da nabacite uzbudjenje 🙂 Jedva čekam!!!