Balkan, Balkan! Evrovizija 2017

Pitajte Tijanu Bogićević!

[dropcap]R[/dropcap]edakcija sajta ESC Serbia | Evrovizija.rs sprovodi akciju „Pitajte Tijanu”. Naša predstavnica odgovoriće na pet najzanimljivih pitanja čitalaca po izboru uredništva sajta.

Vaša pitanja možete postaviti u komentarima ispod ovog teksta, ali i na našim profilima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. Uvažićemo sva ona koja pristignu do 14.00 časova u četvrtak 9. marta, a potom izabrati pet najinteresantnijih na koja će odgovoriti naša predstavnica u Kijevu Tijana Bogićević.

Radio-televizija Srbije upriličiće druženje novinara s Tijanom u četvrtak 9. marta od 17.00 h, a naša redakcija biće prisutna na ovom dešavanju.

Podsetimo, Tijana će u Kijevu pevati pesmu In too deep čiji su autori muzički producenti, kompozitori i osnivači SYMPHONIX INTERNATIONAL: Borislav Milanov, Bo Pešon, Johan Alkenas i Liza An-Mari Linder.

Kako se nezvanično saznaje, za pomenutu numeru u toku je snimanje video-spota, a vreme i način prezentacije biće naknadno saopšteni.

U nastavku pogledajte delić atmosfere sa snimanja spota i poruku Tijane svim fanovima.

Oznake

18 komentara

Ovde napišite svoj komentar
 • Čestitke Tijani na izboru za predstavnika Srbije na Eurosongu. Smatram da je to jako pravedna i zaslužena odluka RTS-a, a da će veći deo Srbije to osetiti u maju 😉
  Pitanja – 1) Možete li opisati svoje emocije i misli u trenutku ozvaničenja sebe kao predstavnika Srbije na Eurosongu? Radost, teret ili još jedan dan na poslu?
  2) Da li ste mogli da utičete na odlučivanje u vezi žanra i stvaranja pesme, ili je to u potpunosti bila ponuda ‘uzmi ili ostavi’?
  3) Da li pesma donosi tešku socijalnu temu i ozbiljnu poruku (kao prošlogodišnja srpska pesma na Eurosongu) ili je ovaj put po sredi rasterećenija tema i poruka?

 • Tijana, pre svega čestitam ti na tome što predstavljaš našu zemlju na Pesmi Evrovizije. Pre šest godina si učestvovala kao prateći vokal. Sada se dosta promenilo, a jedno od toga je što si ti glavna na sceni. Šta je ono po čemu ćeš se izdvojiti od drugih takmičara, koji su tvoji ciljevi i šta očekuješ od nastupa i pesme?

 • Da li se jos uvek čujes sa Ninom i koliko je tvoj odlazak u Dizeldorf imao uticaja na tvoju dalju karijeru i da li bi volela da jednog dana mozda otpevas duet sa Ninom?

 • Mila majko, al’ se pitaju gluposti.

  Kao da će ona sada reći, “Ne. Pesma je osrednja. Očekujemo 19. mesto, u najboljem slučaju!”.

  … ili da li će otpevati refren, pre premijere … ili čak pitanja za nastup, koja ću se postaviti ovako i onako ;). Garant će odgovoriti, “Idem sama, bez pratećih vokala (koji se na matrici glasno čuju i logično je da idu) i plesača.

 • Kakav ce biti nastup? Hoce li biti plesaca i pratecih vokala? Da li si poslusala neke od ovogodisnjih pesama? Ako jesi sme li se znati ko ti je favorit? Pozdrav! 😀

 • Da li bi mogla da otpevas uzivo refren pesme “In too deep”? I da li si iznenadjena pozitivnim kotiranjem na svetskim kladionicama, gde te postavljaju na 4 mesto za pobedu?

 • Tijana,jako volim Evroviziju i pratim je od moje 5 godine i voleo bi da i ja jednog dana da predstavljam Srbiju.Moje pitanje je,sta bi uradila da bi pobedila i koga bi prvog nazvala posle toga?Svi te podrzavamo i puno srece u Kijevu!!!

 • Ne postoji nešto kao neprimereno(glupo) pitanje. Ako im se pitanje ne svidi, ne moraju da ga izaberu. Pozdrav 😀

 • Ti zaista misliš da će redakcija, na >druženju<, da joj postavi ta neprimerena pitanja?

 • Da li su i iz koje pesme su pozajmljeni glasovi u instrumentalu?

 • Da li su tačne glasine da je “in too deep” trebala da bude pesma BJRM-a?

 • Da li postoji opcija da se vratiš u Srbiju, da živiš i radiš, ukoliko nastup na Evroviziji bude uspešan, odnosno, da li alternativno planiraš da, kao mnogi izvođači, živiš na relaciji SRB-USA, USA-SRB??? … ili je ipak ovaj nastup na ESCu samo izlet i već sada znaš, da je tvoj život vezan za USA i biznis, koji si tamo pokrenula???