AKTUELNO

Poslušajte instrumentalnu verziju pesme „My friend” (AUDIO)

Hrvatski evrovizijski portal Eurosong.hr objavio je instrumentalnu verziju pesme My friend čija se zvanična prezentacija očekuje 2. marta.

– Čarobna igra dva gudačka instrumenta, koji svoj vrhunac doživljavaju u intermecu koji je zaintrigirao javnost u isečku koji smo prethodno objavili, zapravo opisuje muzičku temu ove pesme koja slavi život, ljubav i prijateljstvo. Naši vrhunski muzičari, Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu, svojim virtuoznim izvođenjem uspeli su da dočaraju poruku pesme i viziju koju smo kolege Siniša Reljić, Toni Malm i ja imali pišući muziku, pa slušalac to može doživeti i u ovom sjajnom instrumentalu, ne čuvši ni stiha. Melodijom nas vodi kroz životne uspone i padove kroz koje svi prolazimo uprkos različitosti. Život je čudo i život pobeđuje, kao što kaže i jedan od mojih najdražih stihova u pesmi – istakao je hrvatski predstavnik Žak Houdek.

Kako navodi Eurosong.hr, da je zanimanje za pesmu My friend veoma veliko, potvrđuje i činjenica da je objavljeni video-snimak pesme prošlog vikenda bio najgledaniji na Jutjubu te je svrstan u elitnu kategoriju kao „broj jedan” među snimcima s više od 50.000 pregleda nakon prvog dana prikazivanja.

Kakvi su vaši utisci?

Pogledajte i:

Pravila „Melodifestivalena” ostaju ista. Bugarski predstavnici prigrabili nagrade

Da li vredi počinjati uvod činjenicom da se leti najmanje razmišlja o Evroviziji? I sami …