AKTUELNO

Crna Gora: Prezentacija pesme i spota 10. marta

Evrovizijska pesma Space koju će u Kijevu pevati Slavko Kalezić, predstavnik Crne Gore, čuće se 10. marta, prenosi crnogorski portal Vijesti.me.

Modna dizajnerka Marina Banović-Džuver, u izjavi za pomenuti portal, otkrila je da će prezentacija evrovizijske numere biti upriličena paralelno s video-spotom.

– Već je sve privedeno kraju. Promocija spota će biti 10. marta i za tu priliku će nositi odelo iz mog ateljea. Svi moji saradnici su očarani Slavkom, vaspitanjem, pozitivnom energijom i njegovim osmehom kad dođe, jer se ovih dana družimo na probama skoro svaki dan – Marina Banović-Džuver.

Nakon što je prošle godine kreirala scensku odeću za Slavka Kalezića, Banović–Džuver i učesnik Evrosonga odlučili su da ponove saradnju.

– Za Slavka sam već kreirala i naša saradnja je počela prošle godine promocijom njegove pesme. Ovo sa Evrosongom je vrlo značajno za mene. Slavko ima fantastičnu, galaktičku energiju. Inspirativan je za dizajnera – izjavila je Marina te dodala da za sada ne sme ništa da otkriva o stajlingu koji priprema.

Podsetimo, pesmu Space producirala je iskusna evrovizijska ekipa iz Švedske: Stefan Ern, Jovan Radomir i Johan Kronlund. Ern je bio jedan od autora pobedničke evrovizijske pesme iz 2011. Running scared, a još dva puta je učestvovao u radu sa azerbejdžanskim predstavnicima 2010. i 2014. U pesmi Start a fire iz 2014. mu je pomogao i Johan Kronlund koji je bio i jedan od autora još jedne azerbejdžanske pesme – Hold me iz 2013. zajedno s proslavljenim Dimitrisom Kontopulosom.

Jovan Radomir je dobro ostao urezan u pamćenje naših evrovizijskih fanova još 2004. godine, kada je na čistom srpskom saopštio 12 poena za Željka Joksimovića. Bio je i autor teksta za englesku verziju pobedničke Molitve i vodio je žreb za polufinalna nadmetanja u Stokholmu.

Izvor: Vijesti.me

Pogledajte i:

Vaučeri za leto: Ovogodišnje zvezde Tijana, Joci i Demi imaju nešto za vas

Tri ovogodišnja evrovizijska predstavnika obradovala su nas svojom novom muzikom. Lepo je znati da se …